Beleef

Niets is sprekender dan zelf mee te maken wat streekproducten en passie zo bijzonder maakt. Het gaat past echt leven als je het zelf beleeft. Kennis opdoen en het geleerde vervolgens in de praktijk brengen. Geïnspireerd raken en dat dan toepassen in de eigen regio. Passie van de stroopmaker ervaren, genieten van een bijzondere fruit”snack”, de geur van vers gebakken brood opsnuiven en nog veel meer. Producten gebruiken in verrassende combinaties op een speelse manier.  Maak het zelf en maak het mee. Bezoek de evenementen die regelmatig georganiseerd worden en een bezoek meer dan de moeite waard zijn. Ga mee op culinaire ontdekkingsreis. Deel ervaringen met anderen en maak er een onvergetelijke herinnering van.

Meer informatie ontvangen?

Pintxos in Baskenland

Een terugkerende culinaire ontdekkingstocht met o.a. een Masterclass aan de Basque Culinary Center, die de deelnemers kennis en enthousiasme brengt om met het thema Pintxos een geheel nieuwe dimensie te geven aan de gastvrijheid en beleving in onze eigen regio.

HY de mobiele beleving

Met de mobiele keuken annex brouwerij beschikt Proeflokaal over de mogelijkheid om op al die mooie locaties in onze regio te komen en daar de plaatselijke beleving compleet te maken

Fruiterie

Laat de jeugd (en ook de ouderen) gezond snoepen van fruit uit de eigen regio in een bijzondere “snack” vorm.

Leven in de brouwerij

Op een bijzondere plek samen met collega’s zelf bier brouwen onder het genot van een eigen bereid hapje.