Culinaire inspiratiereis Slovenië

Een belangrijke doelstelling van Proeflokaal is het realiseren van een verbreding en verdieping van de culinaire mogelijkheden in onze regio door het gebruik van lokale producten. Dit keer willen we in de voetsporen van Chef’s table (Netflix) treden en een bezoek brengen aan Hisâ Franko. Hier is Ana Rôs de chef die met haar team laat zien dat je op absoluut top niveau je gasten kunt verwennen, ook al maak je uitsluitend gebruik van regionale producten. In een uitgebreid tasting menu proef je alle facetten van het terroir van Slovenië.

In maart 2020 zouden we een reis naar dit walhalla maken. Helaas hebben wij dit moeten annuleren vanwege de coronacrisis. Neemt niet weg dat we willen proberen dit jaar in oktober alsnog te gaan. De reis staat open voor een beperkte groep van max .18 personen. Interesse om mee te gaan? Vraag dan via onderstaande link meer informatie op. 

Een programma brochure ontvangen? klik dan hier.